HomeInfoOver onsDegustatiesContactLevering/ Verzendkosten

Webshop » Per land » Rode wijn » FRANKRIJK » Bordeaux » Bordeau Ch. Font Vidal

Bordeau Ch. Font Vidal

Bordeau Ch. Font Vidal

€ 10,51

Beschikbaar

Type Rode wijn
Land Frankrijk
Regio Bordeaux
Appellatie Bordeaux Aoc
Wijndomein Château Font Vidal
Biowijn Nee
Volume 0.750 
Draaistop Nee

70% Merlot, 15% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc en 5% Malbec (Côts). Deze complete en aangename wijn beschikt, gezien zijn unieke en uiterst aantrekkelijke persoonlijkheid, over het talent ieders aandacht te trekken en ieders zinnen te bekoren. De rondeur en de souplesse van de tannines (Merlot) laten toe dat deze wijn reeds jong kan gedronken worden op zijn frisheid en zijn fruit. Maar ook als bewaarwijn komt Font Vidal mooi uit de hoek: geef hem wat tijd en meer dierlijke nuances, leder, vanille, koffie, enz…zullen de bovenhand nemen, overgoten met een licht, subtiel muntsausje. De constante kwaliteit en de continuïteit in smaak en aroma’s, heeft tweeërlei oorzaken: enerzijds de unieke blend van Merlot, Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc, anderzijds de schitterende ligging van de wijngaard, hoog gesitueerd op een perfect geventileerd plateau, met een kalkrijke terroir.
Volwaardige, rode dinerwijn en inzetbaar bij stevige roodvlees gerechten (rund, sappig lamsvlees). Na de nodige flesontwikkeling kan er ook gecombineerd worden met sappig kalfsvlees, gevogelte en kruidige groenten/rijst of pastagerechten zonder vlees. Voor de visliefhebbers: geroosterde vis met een vaste structuur, overgoten met olijfolie en ingewreven met Provençaalse kruiden en grof zeezout. Gebraden lamsschouder met bonenkruidtapenade-saus en kruidig geroosterde pompoen.
De Morgen Magazine
Wanneer je dit glas proeft, voel je de passie en kwaliteitsdrang. Diepe kleur, rijp aroma met opvallend frisse accenten. Volle wijn, vlezige tannines met een gevoel van grafiet, drop, kers, framboos en amandel. Heerlijk glas, en dan die prijs … Niet aarzelen, kopen!

Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop
Heeft u een vraag?